Κύριο περιεχόμενο

Δελτίο Τύπου Ημερίδας φυσικού αερίου στη Ξάνθη

Ο Σύλλογος Μηχανολόγων - Ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδος (ΣΜ-ΗΒΕ) στο πλαίσιο επαγγελματικών και επιστημονικών του παρεμβάσεων πραγματοποίησε ημερίδα με θέμα: «Το φυσικό αέριο στο Ν. Πέλλας – Προοπτικές». Η ημερίδα αυτή πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα στις 5 Ιουνίου 2007 και είναι απόλυτα εντεταγμένη στο πρόγραμμα εκδηλώσεων και παρεμβάσεων του Συλλόγου για τους συναδέλφους εκτός Θεσσαλονίκης. Επίσης, η εκδήλωση αποτέλεσε συνδιοργάνωση του Συλλόγου με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας και την Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ Πέλλας. Συμμετείχαν οι ΔΕΠΑ Α.Ε. και ΔΕΣΦΑ Α.Ε. με το ΔΕΣΦΑ Α.Ε. επιπλέον να αποτελεί και χορηγός της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση προλόγισαν οι συνάδελφοι – μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Πέλλας Παρθένα Ανδρεάδου και Γεώργιος Φωτιάδης, χαιρετισμό απηύθυνε ο πρώην Υπουργός κ. Πασχαλίδης ενώ την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Νομάρχης Πέλλας κ. Καραμάνης Μιχάλης.

Το πρόγραμμα της ημερίδας είχε ως ακολούθως:

• «Προοπτικές διείσδυσης Φυσικού Αερίου στο Ν. Πέλλας»,
    Θεοδόσιος Θεοδοσίου, Αναπλ. Δ/ντής Διεύθυνσης Διαχείρισης Συμβάσεων ΔΕΣΦΑ Α.Ε.
  • «Νομοθετικό πλαίσιο – Έλεγχος Μελετών - Διαδικασίες»,
    Θεόδωρος Τερζόπουλος, Δ/ντής Τεχνικής Υποστήριξης Θυγατρικών Εταιριών ΔΕΠΑ Α.Ε.
  • «Θεσμικό πλαίσιο σύνδεσης Φυσικού Αερίου στην αστική κατανάλωση»,
    Ηλίας Χομσίογλου, Πρόεδρος Συλλόγου Μηχανολόγων - Ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδος.
  • «Τεχνικός κανονισμός εγκαταστάσεων Φυσικού Αερίου έως και 1 bar»,
    Κωνσταντίνος Πασπαλάς, Μ-Η/Μ, Επιστημονικός Συνεργάτης Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ.

Στο τέλος ακολούθησε ενδιαφέρον και εποικοδομητικός διάλογος με την κατάθεση θέσεων και ερωτήσεων από το κοινό προς τους εισηγητές και εκπροσώπους φορέων. Η ημερίδα αυτή επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των μελών του Συλλόγου για

διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων στην Περιφέρεια. Ο Σύλλογος θα συνεχίσει να ασχολείται με ζωηρό ενδιαφέρον για τα θέματα των συναδέλφων της Περιφέρειας με παρεμβάσεις και οργάνωση εκδηλώσεων.

Ο Σύλλογος Μηχανολόγων - Ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδος ευχαριστεί θερμά την Νομαρχία Πέλλας, το ΤΕΕ Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, τη ΔΕΠΑ Α.Ε., το ΔΕΣΦΑ Α.Ε. και τους εισηγητές καθώς επίσης και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση της ημερίδας.

aithousa 1 nu BE15DD02

panel 1 nu BF899969